Header afbeelding

Screens, vlakhangende buitenzonwering in Barneveld

Als u op zoek bent naar moderne en strakke buitenzonwering, kunnen we u bij Jumbo in Barneveld alles vertellen over screens.

Bij warm weer wordt het u veel te heet binnen en u zoekt zonwering, maar heeft geen ruimte voor uitval. Dan zijn screens de ideale oplossing! Dit is een modern zonweringssytseem in de vorm van vlakhangende zonwerende stof.


De voordelen van screens

Screens houden 80% van het binnenvallende zonlicht tegen, maar laten toch ruim voldoende licht binnen. Zij zorgen er in de zomer voor dat het binnen koel en behaaglijk blijft en in de winter houden zij, als u ze ’s nachts neerlaat, de warmte binnen vast.

Er zijn nog meer voordelen:

 • Luxe uitstraling aan de buitenzijde van uw woning.
 • Praktisch voor kantoorruimtes: zo ziet u weer wat op uw beeldscherm!
 • Achter het screen kunnen draai-en kiepramen gewoon open.
 • Het doek is (semi)transparant. U houdt uitzicht naar buiten, maar heeft geen inkijk naar binnen.
 • Bestand tegen regen, zon en wind.
 • Insectenwerend.
 • Interieurstoffen zullen minder snel verkleuren.


 • Afwerking van zonnescreens

  Een screen wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Er is een grote keuze aan doeksoorten en -kleuren, kastmaten en -modellen en zijgeleiders. U vindt altijd een scherm, dat past bij de stijl van uw woning. Het doek is weerbestendig, onbrandbaar, vormvast en oersterk door gebruik van glasvezel. Het aluminium frame is verkrijgbaar in 2 kleuren: crème wit en lichtgrijs.  Bediening van vlakhangende schermen (h3)

  Screens werken hetzelfde als rolluiken: het doek gaat naar beneden door middel van zijgeleiders. U kunt een zonnescherm handmatig bedienen met een bandopwinder of draaistang, maar u kunt ook kiezen voor een elektrisch systeem met een wandschakelaar of een afstandsbediening.  Onderhoud aan het scherm

  Een screen vergt weinig onderhoud. Schoonhouden met een zachte borstel en een mild schoonmaakmiddel is genoeg. Als het doek nat is, moet u het eerst laten drogen, voordat u het weer oprolt.

  Overweegt u om deze prachtige buitenzonwering aan te schaffen, maar wilt u nog meer informatie? Wij zullen u graag adviseren in onze showroom.